Tervetuloa varaamaan Taipalsaaren kunnan venepaikkoja!

Uudelleenvarausjakson ollessa käynnissä, voit varata viime vuoden paikkasi uudelleen tulevalle kaudelle. Varauksen uusiminen tapahtuu etusivulla kohdasta "OMAT VARAUKSESI JA VANHAN VARAUKSEN UUSIMINEN". Myös edelliseltä kaudelta vapaaksi jääneet venepaikat ovat varattavissa uudelleenvarausjakson aikana.

Kesäpaikat
Kesäpaikkojen (laituri- ja maapaikat) varaamisajat ovat seuraavat:
- Uudelleenvarausjakso: 6. helmikuuta klo 9:00 - 20. maaliskuuta klo 9:00.
- Yleinen varausjakso: 20. maaliskuuta klo 9:00 - 30. marraskuuta

Talvisäilytyspaikat
Talvisäilytyspaikkojen varaamisajat ovat seuraavat:
- Uudelleenvarausjakso: 6. helmikuuta klo 9:00 - 20. maaliskuuta klo 9:00.
- Yleinen varausjakso: 20. maaliskuuta klo 9:00 - 31. joulukuuta

Ohjeet:
Valitse Vapaat paikat -listasta sopiva satama ja venepaikka. Paikkoja voidaan rajata syöttämällä oman veneen leveys ja/tai pituus.
Kartalta valittu paikka näyttää kohteen listalta. Siirry tekemään varaus napsauttamalla listan linkistä.

Varauksen tekeminen edellyttää käyttäjätunnusta, jonka voit luoda klikkamaalla Kirjaudu Sisään -painiketta sivun yläreunasta. Jotta voit luoda käyttäjätunnuksen, tulee sinulla olla voimassa oleva sähköpostiosoite. Palvelussa varaus maksetaan verkkopankkimaksuna. Maksuaikaa on 2 tuntia varauksen tekemisen aloituksesta. Mikäli sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia tai haluat vuokrata venepaikan yrityksen tai yhdistyksen nimissä tulee sinun suorittaa varaus ja maksu Taipalsaaren kunnantalolla. Sovithan käyntisi ennakkoon sähköpostilla osoitteessa: [email protected]

Maapaikan (soutuvenepaikan) varaus oikeuttaa pienveneen pitämiseen paikallaan myös talven yli. Mikäli venepaikan varausta ei ole uusittu, tulee vene siirtää pois huhtikuun loppuun mennessä, tai viimeistään jäiden lähdettyä satamasta.

Veneen omistaja on itse velvollinen huolehtimaan siitä, että venepaikka soveltuu hänen veneelleen syväyksen, leveyden, pituuden ja korkeuden suhteen.

Poijupaikka Vieraspaikka
Aisapaikka Kävelyaisapaikka
Kylkipaikka Talvisäilytyspaikka
Maapaikka

Uudelleenvarausjakso 6.2.2023 - 20.3.2023

Yleinen varausjakso 20.3.2023 - 30.11.2023